En Kuralları Of Çilingir

Wiki Article

Kent içerisinde paylaşılan mideeriklerin tümü tecrübelerimize dayalı olarak anlatılmış olup spekülasyon ve evetşanmış olaylardan hileıntı olarak hazırlanmıştır. Bu yürekeriklerin kullanılması esnasında huzurlaşılacak olan bütün olumsuzluklar uygulayacının namına ait olup ESCAN ANAHTAR ÇİLİNGİR GÜVENLİK SİS.

Tum davranışlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın severek ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet fiyatız .

Denizli Yapı Bapsı Tamiri Denizli Yapı bapsı tamiri, kilit onarımı ve çelik kapı denetlememları konusunda takviye alabileceğimiz çilingirlerin ihtimam alanları bayağı ferahtir.

Şu asıl derece çilingir olarak aldığı tek aha liyakatsiz olmadığını ve gittiği her bapyı açmış olduğunı özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının küme sandığını taşıyarak başladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle hususştu:

Tum sorunlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın severek ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Bapda mi kaldınız? Kilidinizi mi değiştirmek Çilingir istiyorsunuz? Anahtarınızı ara bulucunızda mi unuttunuz? Bapnızın ve kilidinizin eminğini arttırmak mi istiyorsunuz? Münasip fiyatlarla güdük zamanda hizmetinizdeyiz. Yapı, otomobil ve kasa kilit ve eminği bizim ustalıkimiz.

Baba Yaprak, 2020 yılında kebir kızı Miyase Nur'un talebi üzerine zahmetli olup iş yerini kızlarına devretti ve saat zaman onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik kasa oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Lüp iç baplarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı nanay. Bunlara anahtar konstrüksiyonlacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle müşterek bileğhizmetecek.

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 saat ihtimam sunmaktadır, bapnızın arkasında yada dâhileride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mütehassıs çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli özen vermekteyiz.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Hakan Yaprak'a ait iş yeri yıkılınca babalarının 30 almanak mesleğine sahip çıkmak kucakin kolları sıvayan Yaprak ahiler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

2007 seneından beri siz kalburüstü müşterilerimize bakım vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açmaında mahir kadromuzla Çilingir hizmetinizdeyiz . Kuşak ve kilit bileğçalışmaimlerinde Kermen multilock keso dormakaba gömlek ve kilit secenekleriye en yönlü fiyatlarla özen vermekteyiz .

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak ihtimam sunmaktayız.

Report this wiki page